Symantec Desktop

Symantec desktop

Restriktioner: 
  • Produkter, der doneres under dette program, vil udelukkende blive distribueret til godkendte organisationer, ikke til enkeltpersoner.
  • Godkendte organisationer kan forespørge op til 20 licenses i alt af Norton Security eller Norton Utilities inden for et år (1. juli - 30. juni).
  • Godkendte organisationer kan forespørge op til to Symantec Enterprise-produkter inden for et år (1. juni - 30. juni). Der må forespørges op til 100 licenser af hvert Symantec Enterprise-produkt med undtagelse af Backup Exec-produkter, af hvilke der må forespørges 1 licens.

Symantec

Gennem Symantecs donationsprogram hos TechSoup kan godkendte organisationer få Symantec Enterprise og Symantec Norton-produkter.

Du kan bruge Symantec Enterprise-produkter til at øge sikkerheden på computere i netværk. Symantec-donationsprogrammet indeholder produkter beregnet til små, mellemstore og store virksomheder.

Du kan bruge Symantec Norton-produkter til at øge sikkerheden og effektiviteten på individuelle enheder, der ikke er en del af et centralt styret miljø eller netværk

Udgiv indhold