Amazon Web Services Credits Program for Nonprofits OSS

Hvad er Amazon Web Services

Amazon Web Services (AWS) er en sikker serviceplatform i skyen, der tilbyder computerkraft, databaseopbevaring, indholdsleverancer og andre funktioner, der hjælper virksomheder med at opskalere og vokse.

Lær mere om AWS. Hvis du er ny til AWS eller ønsker at blive mere opmærksom på dets tjenester, så tjek AWS introduktionsvideoer, laboratorier, og nonprofit casestudier.

Hvad er AWS Credits Program for Nonprofits?

AWS Credits Program for Nonprofits giver adgang til AWS reklamekreditter, som hjælper nonprofitorganisationer med at implementere cloud-baserede løsninger, der kan hjælpe dem med at opfylde deres missions mål uden forudgående investering i fysisk infrastruktur.

AWS vil yde et tilskud på 2.000 $ i kreditter til støtteberettigede organisationer via TechSoup pr. Regnskabsår. Organisationer kan anvende disse servicekreditter til brugsgebyrer for alle AWS on-demand-cloud services, som er tilgængelige efter region. AWS-kreditter er ikke gyldige til Amazon Mechanical Turk, AWS Marketplace, Amazon Route53 registrering af domænenavn eller overførsel, eller ethvert gebyr for enhver tjeneste. De er tilgængelige for månedlige supportgebyrer.

Med AWS behøver nonprofitorganisationer ikke at foretage store investeringer i hardware og bruge tid og kræfter på at styre samme hardware. I stedet for kan organisationer tilvejebringe den rigtige type og størrelse computerressourcer, som de har brug for til at drive deres organisation og fokusere på missionen.

Se det arbejde, som Amazon Web Services gør for nonprofitorganisationer globalt.

Er min organisation berettiget til AWS Credits Program for Nonprofits?

Se siden om berettigelse og restriktioner for at vurdere din organisations berettigelse til at deltage i dette program.

Hvad er Amazon Free Tier?

Udover AWS Credits Program for Nonprofits tilbyder AWS, AWS Free Tier, til alle nye kunder i 12 måneder fra den dato, hvor organisationen tilmelder sig. AWS Free Tier er et tilbud, der er adskilt fra AWS Credits Program. Det giver nye kunder mulighed for at bruge visse AWS-tjenester gratis med visse begrænsninger. AWS Free Tier er kun tilgængelig for én AWS-konto pr. Organisation.

AWS anbefaler potentielle tilskudsmodtagere, der er nye kunder at tilmelde sig AWS Free Tier før de anmoder om dette tilbud. Bemærk, at modtagelsen af AWS-kreditter ikke nulstiller 12-måneders varigheden af AWS Free Tier.

I de fleste tilfælde bruger organisationerne både AWS Credits Program for Nonprofits og AWS Free Tier. Denne kombination kan hjælpe organisationer med at udnytte AWSs cloudinfrastruktur på en pay-as-you-go-basis, ved at være vært for websites og fundraising-software, gemme og analysere data og udvikle nye systemer.

Hvorfor har jeg brug for en AWS-konto for at anmode om dette tilskud?

Et gyldigt AWS-konto-id med organisationsnavnet identificeret i iKontonavne-feltet er nødvendigt for at kunne anmode om tilskuddet.

Hvis en organisation ikke har et AWS-konto-id, så kan den ganske enkelt blot tilmelde sig en gratis konto, før den anmoder om dette tilskud.

Der kræves et kreditkort for at åbne en AWS-konto.

Hvor længe kan jeg bruge kreditterne?

Kreditter gælder kun i 12 måneder, efter de er indsat på en AWS-konto. Hvis de ikke anvendes inden for 12 måneder, udløber de.

Hvad sker der, når jeg har brugt alle mine kreditter, eller hvis de udløber?

Når alle kreditter er brugt, eller hvis de udløber efter 12 måneder, vil det kreditkort, der er forbundet med din AWS-konto, blive opkrævet til standardpriser for alle tjenester, der anvendes.

AWS anbefaler at bruge Amazon CloudWatch at oprette fakturaalarmer for at undgå uventede afgifter.

Kan jeg forny tilskuddet efter det første år?

Organisationer kan anmode af tilskud via TechSoup hvert regnskabsår for at modtage ekstra kreditter.

Er det muligt, at min anmodning om tilskud kan blive afvist, efter jeg har betalt administrationsgebyret?

Nej. Kun organisationer, der er berettiget til dette tilskud, vil have tilladelse til at anmode om det og blive opkrævet administrationsgebyret..