Microsoft

Microsoft_techsoup_DanmarkMicrosoft tror på, at teknologi kan udrette fantastiske ting. Derfor samarbejder de med tusindvis af organisationer over hele verden for at hjælpe organisationerne med at nå deres mål.

Uanset, om I er en lille organisation, der bidrager lokalt, eller en global, frivillig organisation, der arbejder for millioner af mennesker, kan Microsoft hjælpe jer med softwaredonationer, uddannelse og andre ressourcer.

Microsofts softwaredonationer til frivillige foreninger, velgørende organisationer og folkebiblioteker er et af TechSoup Danmarks mest populære donationsprogrammer.

Bestil dine Microsoft-produkter her

 

Vilkår og betingelser

Se kriterier for hvilke typer af organisationer, der kan godkendes til at modtage donationer fra Microsoft gennem TechSoup Danmark.

Microsoft-donationer er volumenlicensprodukter
Microsoft-produkter, som doneres gennem TechSoup Danmark, er volumenlicensprodukter. Det betyder, at organisationer må benytte en anden procedure for at installere softwaren, end hvis de havde købt produktet i en butik. Til gengæld er der også adgang til fordele, som ikke er tilgængelige i produkter fra detailhandlen.

Volume Licensing Service Center
Volume Licensing Service Center (VLSC) får du adgang til dine installationsnøgler, downloader software og får adgang til andre fordele inkluderet i din donation fra Microsoft. Første trin er at oprette en konto på VLSC-siden. Kontoen hos VLSC er forskellig fra kontoen hos TechSoup Danmark, og TechSoup Danmarks kundeservice har ikke adgang til denne. Hver bestilling hos TechSoup Danmark tildeles et autorisationsnummer og et licensnummer. TechSoup Danmark videresender disse til dig sammen med den nødvendige information for at oprette en VLSC-konto, hvis dette er din første bestilling.

I vores guide til VLSC finder du svar på de oftest stillede spørgsmål.

Volumenlicensaftalen og brugsrettigheder
Når du registrerer dig på VLSC, accepterer du vilkårene i aftalen mellem Microsoft og dig. Disse vilkår etablerer de generelle regler for brug af volumenlicensprodukter. 

Brugsrettigheder, som mange organisationer ikke kender, er retten til at installere de fleste programmer (men ikke styresystemer) to gange. Først på din arbejdscomputer (den licenserede enhed) og derefter på en bærbar enhed, fx en bærbar computer eller tablet. Den originale installation og kopien på den bærbare enhed skal være samme version med samme sprog, og produktet på den bærbare må kun benyttes af hovedbrugeren af arbejdscomputeren.

Software Assurance
Microsoft-donationer gennem TechSoup Danmark inkluderer ofte Software Assurance (SA). SA er et Microsoft-program, der gør det muligt for modtageren at få gratis opgraderinger af sine produkter til nye versioner. Din organisation kan desuden få e-læringskurser, sikkerhedskopier og flere sprogpakker.

SA-fordelene er gyldige i to år. Når den toårige periode nærmer sig sit udløb, modtager du en e-mail, som informerer dig om udløbet af dine SA-fordele. Det betyder ikke, at produktlicensen udløber. Du kan fortsat anvende produktet, men du får ikke adgang til SA-fordelene, fx gratis e-læring og opgraderinger.

Returnering
Hvis du ønsker at returnere eller bytte nogle af de modtagne produkter doneret af Microsoft, skal du returnere alle produkterne og sende en ny ansøgning om de produkter, du ønsker.

Da alle Microsoft-produkter er downloadprodukter, kan produktet kun returneres, hvis softwaren ikke er installeret. Du skal indsende dit ønske om returnering inden for 60 dage efter købet.

Hvis du ønsker at returnere eller bytte din Microsoft-donation, skal du sende en e-mail til TechSoup Danmark.

Antalsbegrænsningen på donationerne nulstilles sædvanligvis inden otte arbejdsdage efter returneringen.

Bemærk, at der er anden praksis for produkter, der er tilgængelige gennem Get Genuine Windows Agreement for små og mellemstore organisationer.

Andre ressourcer fra Microsoft
Se Microsoft for informationer om andre produkter, hjælp og uddannelse og historier om, hvordan forskellige organisationer løser fælles udfordringer forbundet med Microsoft-teknologi.

Hjælp
TechSoups hjemmeside indeholder beskrivelser af Microsofts produkter og deres licenskrav. Et eksempel er Guide to Windows Server Editions and Licensing.

Der findes også tilgængelige ressourcer til at hjælpe dig med at vælge og udnytte dine Microsoft-produkter i form af artikler, blogs, diskussionsfora og webinars på TechSoup, hvor teknologieksperter sidder klar til at hjælpe dig med at vurdere hvilke produkter, der bedst passer til jeres behov.