Hvad er Google til nonprofitorganisationer?

Google til nonprofitorganisationer tilbyder godkendte organisationer adgang til gratis udgaver af Googles betalingsprodukter samt særlige features, der er designet til nonprofitorganisationer. Disse værktøjer kan hjælpe nonprofitorganisationer med at finde nye donorer og frivillige, arbejde mere effektivt og få organisationens støtter til at tage affære.

 

>> Læs mere om de enkelte produkter til nonprofitorganisationer på Google til nonprofitorganisationer siteHvilke produkter er en del af Google til nonprofitorganisationer?

  • Gratis adgang til Google Apps. En række webbaserede programmer, du kan bruge til administration, herunder  Gmail, Google Dokumenter, Ark, Kalender, Præsentationer, Formularer, Chat, Drev (et online fil-opbevaringssystem i skyen) og Sites.
  • Google Ad Grants. Modtag AdWords reklame for op til om måneden $10,000 og synliggør dit website på google.dk gennem søgeords-målretning.
  • Premium access til YouTube. Udvidet upload kapacitet samt adgang til at udvælge egne præsentationsbilleder og placere klikbare felter på videoerne (call-to-action overlays).

>> Læs mere om de enkelte produkter til nonprofits på Google til nonprofitorganisationer hjemme 

 

Hvordan får jeg adgang til Google til nonprofitorganisationer?

Hvis du ikke er oprettet hos TechSoup Danmark skal du registrere dig hos TechSoup Danmark og godkendes før, du kan ansøge om Google til nonprofitsorganisationer. Klik her for for mere viden om, hvordan du registrerer dig hos os. 

Hvis du allerede er registreret og godkendt hos TechSoup Danmark, skal du enten oprette eller logge ind på en  Google konto

Derefter skal du åbne Google til nonprofitorganisationer, og angive din godkendelseskode*

*Du kan finde din organisations godkendelseskode ved at logge ind på din TechSoup Danmark-konto og vælge fanen "Godkendelseskode". En godkendelseskode ser nogenlunde sådan ud: 123a4567@1b234c5de6789000.

Hvis du har en aktuel godkendelseskode, og hvis din organisation er berettiget til at modtage donationer via Google til nonprofitorganisationer-programmet, kan du oprette en konto og søge om Google til nonprofitorganisationer!


Kan min organisation godkendes til Google til nonprofitorganisationer?

Vær venlig at se Google’s godkendelseskriterier. Du finder ud af, om din organisation kan godkendes, når du har indsendt din ansøgning til Google til nonprofitorganisationer.Skal jeg være godkendt hos TechSoup Danmark for at få adgang til Google til nonprofitorganisationer?

Ja, du skal først registreres hos TechSoup Danmark. Baseret på den information, du her indsender, vil vi se på din organisations formelle status og aktiviteter og tage stilling til, om den kan godkendes.

Når vi har godkendt din organisation, kan du ansøge om Google til nonprofitorganisationer med din godkendelseskode

>> Sådan registrerer du dig Hvor lang tid tager det at blive godkendt hos TechSoup.dk?

Vi vil behandle din ansøgning og bekræfte din TechSoup.dk-konto inden for fem arbejdsdage efter, at vi modtager de nødvendige dokumenter. Forvent at modtage en mail med emnet “Din organisation er blevet godkendt."

Når din TechSoup.dk-konto er blevet oprettet, kan du generere TechSoup.dk-godkendelseskoder (under Min konto > Godkendelseskode).Hvad er en godkendelseskode?


Vær venlig at se vores FAQ om godkendelsesserviceHvorfor godkender TechSoup Danmark organisationer til Google til nonprofitorganisationer?

TechSoup Danmark er en del af TechSoups globale netværk, der hjælper nonprofitorganisationer i 89 lande med at få adgang til de teknologiske værktøjer og den uddannelse, de har brug for for at nå deres mission. Verden over arbejder netværket med mere end 100 virksomheder og fonde og tilbyder dem en tillidsvækkende proces, når de godkender organisationer på deres vegne.Min organisation betaler for Google Apps for Business - kan jeg skifte?

Ja! Vær venlig at se Google’s information om, hvordan man skifter til Google Apps til nonprofitorganisationer 

 

Min organisation bruger allerede Google Ad Grants, YouTube til nonprofitorganisationer

Vær venlig at se Google’s information til eksisterende modtagere 

X
{link_name} håndterer alle valideringer og kundesupport for TechSoup Danmark kunder. Besøg {link_name}arrow