Få sikkerhedskopierings- og gendannelsesprodukter til virksomheden til din nonprofit, velgørenhedsorganisation eller det offentlige bibliotek gennem Veritas for nonprofitorganisationer på TechSoup Danmark.

Datatab sker. Uanset om det er menneskelige fejl, ondsindede angreb eller en naturkatastrofe, der gør dine data utilgængelige, at have en sikkerhedskopi-løsning vil gendanne processen til en hurtig og nem opgave.

Veritas leverer en alt-i-én-løsning til din organisations strategi til sikkerhedskopiering og gendannelse af data. Med Veritas kan du implementere hurtige svar, der vil

  • Forenkle sikkerhedskopier til hyppig, uafbrudt databeskyttelse
  • Spor data og sikkerhedskopier gennem et enkelt dashboard
  • Gendan et helt system eller individuelle elementer, uanset hvor data befinder sig (lokale, virtuelle eller sky)
  • Gem sikkerhedskopier i fysiske eller virtuelle systemer eller skymiljøer, herunder Amazon Web Services, Microsoft Azure og mere
  • Sænk dine normale ejerskabsomkostninger (TCO) med de store deduplikation til himlen

To muligheder er tilgængelige for nonprofitorganisationer.

  • Veritas Systemgendannelse: for mindre organisationer, der kun bruger en server og minimale applikationer til datastyring
  • Veritas Backup Exec: til større organisation eller dem, der har brug for mere avancerede funktioner, såsom inline deduplication, øjeblikkelig cloudgendannelse med Azure og værktøjet Total Cost of Ownership (TCO)

Kvalificering og Begrænsninger

Hvis det er berettiget, kan din organisation muligvis modtage en licens for hvert produkt inden for et regnskabsår (1. juli til 30. juni).

Se siden om støtteberettigelse og begrænsninger for at gennemgå din organisations berettigelse til at deltage i dette program.

X
{link_name} håndterer alle valideringer og kundesupport for TechSoup Danmark kunder. Besøg {link_name}arrow