Slack til Nonprofitorganisationer

 

Slack er en channel-baseret messaging-platform. Med Slack kan folk arbejde mere effektivt sammen, forbinde alle deres softwareværktøjer og -tjenester og finde de oplysninger, de har brug for til at udføre deres bedste arbejde - alt sammen i et miljø med sikkerhed på virksomhedsniveau.

Din organisations forskellige teams kan bruge Slack til at samarbejde bedre ved at dele beskeder, værktøjer og filer i dedikerede channels (kanaler). Channels kan organiseres efter teams, projekter eller andet, der giver mening i din organisation.

Gennem Slack for Nonprofits kan godkendte organisationer ansøge om opgraderinger, gratis eller med rabat, til Slacks Pro og Business+ plans.

  • Workspaces med op til 250 medlemmer kan ansøge om en gratis opgradering til Pro-planen eller 85 % rabat på Business+-planen.
  • Workspace med mere end 250 medlemmer kan ansøge om 85 % rabat på enten Pro- eller Business+-planen.
Ansøg om Slack for Nonprofits

 

Dette tilbud gøres tilgængeligt for civilsamfundsorganisationer direkte gennem Slack og er til dels muliggjort af TechSoup Validation Services. Læs mere om, hvordan TechSoup samarbejder med førende virksomheder om at gøre tilbud som dette tilgængelige til frivillige foreninger, selvejende institutioner og fonde.

 

 

X
{link_name} håndterer alle valideringer og kundesupport for TechSoup Danmark kunder. Besøg {link_name}arrow