Pluralsight er en teknologiindlæringsplatform, der gør det muligt for kursusdeltagere at lære og udvikle deres færdigheder og derved mestre de nyeste teknologier. Kursusdeltagere kan få efterspurgte færdigheder inden for områder som cloud, mobil, sikkerhed og data.

Gennem Pluralsight One kan nonprofitorganisationer og deres brugere tilgå Pluralsight-platformen med til kraftigt reducerede priser. Pluralsight-platformen inkluderer:

  • Færdighedsvurdering: kvantificer og promover ekspertise med vurderinger og afdæk vidensmangler på fem minutter eller mindre.
  • Spor: Promover diversitet og inklusion med personlig læring og fjern gætværk ved at lære de rigtige færdigheder i den rigtige rækkefølge.
  • Kurser: Opnå resultater hurtigere med organiserede kurser til at udfylde vidensmangler og lær fra det største netværk af teknologieksperter i verden.
  • Kanaler: Tilpas læringsforløb til organisatoriske mål ved at lave skrædersyede læringsforløb, som kombinerer kurser, spor og endda indhold uden for Pluralsight.

Uanset, om I er en nonprofitorganisation, der er i gang med en større digital transformation, eller du er ansat i en nonprofitorganisation og ønsker at opnå eftertagtede færdigheder på egen hånd, kan Pluralsight One hjælpe. Vælg mellem et udvalg af nedsatte produkter eller start med en gratis prøveperiode.

 

 

Dette tilbud er tilgængeligt direkte gennem Pluralsight og er delvist muliggjort via TechSoup Validation Services. Læs om, hvordan vi arbejder med førende virksomheder for at kunne udbyde tilbud som dette til civilsamfundet.

X
{link_name} håndterer alle valideringer og kundesupport for TechSoup Danmark kunder. Besøg {link_name}arrow