GetResponse er en online markedsføringsplatform, som bruges af over 350.000 kunder i 183 lande. Firmaet arbejder globalt med kontorer i Polen, USA, Canada, Malaysia og Rusland.

GetResponse gør det muligt for virksomheder at vokse gennem målrettede markedsføringskampagner, som leverer et godt afkast på investeringer. Ved at samarbejde med TechSoup har GetResponse forpligtet sig til at gøre sin platform tilgængelig for nonprofit-organisationer af alle størrelser.

Få en online markedsføringplatform til din godkendte forening, selvejdende institution, fond eller bibliotek via GetResponse til Nonprofits hos TechSoup Danmark.

Du kan bruge Getresponses online markedsføringsplatform til at køre målrettede markedsføringskampagner, fx via email, marketing automatisering, hjemmesidebygning, landing pages og meget mere.

Berettigelse og begrænsninger

Hvis den er berettiget, kan din organisation modtage en rabat hvert andet regnskabsår (1. juli til 30. juni).

Se siden om berettigelse og begrænsninger for at gennemgå din organisations berettigelse til at deltage i dette program.

Om Access to Discounted Rates

Når et produktnavn inkluderer "Access to Discounted Rates", eller "Adgang til nedsatte priser", består tilbuddet af særligt nedsatte priser for produkter eller tjenester. Det betyder, at når du har bestilt og betalt TechSoup Danmarks administrationsgebyr, skal du også betale donorpartneren direkte for produktet eller tjenesten. Du kan finde de specifikke nedsatte priser i hver produktbeskrivelse. Disse priser er kun tilgængelige for godkendte nonprofitorganisationer og biblioteker gennem TechSoup Danmark.

X
{link_name} håndterer alle valideringer og kundesupport for TechSoup Danmark kunder. Besøg {link_name}arrow