DocuSign er en virksomhed, hvis mission er at ændre den måde, verden fungerer på, ved at give enhver mulighed for at sende, underskrive og godkende dokumenter når som helst og hvor som helst på enhver enhed. Medarbejderne i DocuSign anerkender, at muligheden for at gøre en indvirkning strækker sig ud over for-profit-forretningen. DocuSign-medarbejdere brænder lige så godt for at berige samfundene omkring dem, som de handler om at transformere forretning: Det er det fundament, som virksomheden blev bygget på, og stoffet, der binder dets kultur og værdier.

DocuSign IMPACT er organiseret omkring medarbejdernes frivillighed og produktrabatter til kvalificerende nonprofitorganisationer. DocuSign IMPACT bemyndiger medarbejdernes frivillighed med tre dages betalt fri årligt for hver enkelt medarbejder til at melde sig frivilligt ved nonprofitorganisationerne efter eget valg. Gennem sine donationer og rabatter på sine produkter vil DocuSign hjælpe flere velgørenhedsorganisationer med at drage fordel af sin branche-førende teknologi, så flere af deres ressourcer går mod at gøre en positiv indvirkning i verden.

DocuSign donationsprogramnet på TechSoup Danmark giver e-signatur og transaktion management software til støtteberettigede nonprofitorganisationer, velgørenhedsorganisationer, og biblioteker over hele USA.

Du kan bruge DocuSign til at signere, sende og holde orden på dokumenter. DocuSign erstatter udskrivning, faxning, scanning og overnatning af dokumenter ved at gøre godkendelser og beslutninger digitale.

Kvalificering og Begrænsninger

Hvis det er berettiget, kan din organisation muligvis modtage fem Standard Edition-produkter og fem Business Pro Edition-produkter pr. Regnskabsår (1. juli til 30. juni).

Konsulter siden om berettigelse og begrænsninger for at gennemgå din organisations berettigelse til at deltage i dette program.

Om Adgang til Nedsatte Priser

Når et produktnavn inkluderer "Adgang til Nedsatte Priser," tilbudet består af specielt nedsatte priser for produkter eller tjenester. Det betyder, at når du har anmodet og betalt TechSoup Danmark's administrative gebyr, betaler du også donorpartneren direkte for produktet eller tjenesten. Du kan finde de specifikke nedsatte priser i hver produktbeskrivelse. Disse priser er kun tilgængelige for støtteberettigede nonprofitorganisationer og biblioteker gennem TechSoup Danmark.

Rabatlink til organisationer med budgetter over $1 million

Hvis din organisations årlige budget overstiger $1 million, er du ikke berettiget til at modtage en donation af DocuSign. Du kan dog stadig modtage 30 procent rabat på årlige DocuSign-planer. Go to the DocuSign website to sign up.

X
{link_name} håndterer alle valideringer og kundesupport for TechSoup Danmark kunder. Besøg {link_name}arrow