Box.org Donations Program

Box.org forsyner organisationer med Box’ værktøjer til at dele filer, varetage indhold og samarbejde.

Se Box' donationsprogram for detaljer om tilbuddet.

Er Box det rette til min organisation?
Du kan bruge Box' cloud-baserede løsning til at lagre og samarbejde som en erstatning for traditionelle filservere og traditionelle fildelingsprocesser. Box giver dig også værktøjer, der faciliterer jeres arbejde og letter globalt samarbejde.

Hvis din organisation arbejder med følsomme data, giver Box jer administrative, tekniske og fysiske sikkerhedsforanstaltninger med HIPAA.

Hvordan virker Box?

Disse eksempler viser, hvad foreninger og velgørende organisationer kan med Box:

Lav en mappestruktur for jeres fundraising-aktiviteter.


Gør ansøgningen færdig med Box’ samarbejdsfunktioner – kommentering og opgaveadministrering.

 

Administrer geografisk spredte ansatte, frivillige og deltagere med en mappestruktur, der giver regionale kontorer adgang til specifikt indhold.

Fremskynd samarbejdet ved at tillade brugere at gennemse tidsfølsomt arbejde i skyen i realtid fra alle enheder – fremfor gennem traditionelle filoverførselsapplikationer og interne servere.


Embed jeres kvartalsvise eller årlige rapporter gemt i Box på en ekstern hjemmeside eller intranet.

 

https://appexchange.salesforce.com/servlet/servlet.FileDownload?file=00P3000000KoQAaEAN
Fonde kan understøtte udvikling og partnerskaber ved at modtage og behandle ansøgninger i Box.

 

Box er integreret med applikationer som Salesforce, NetSuite, Microsoft Office , Office 365 mm..

For mere viden, læs Box' introduktion til programmets funktioner for nonprofits. .

Hvad kan vi få?
Hvis din organisation er godkendt til Box, kan I få en Box Starter Edition, der inkluderer 10 brugerlicenser og 100 GB opbevaringsplads. Disse licenser er permanente og udløber aldrig. Du kan uploade og dele filer på op til 2 GB i størrelse med Starter Edition.

Se alle de funktionerne i Box Starter Edition på prissiden.


Succeshistorier
Disse organisationer bruger Box for at arbejde bedre med at nå deres mål:

  • Leukemia & Lymphoma Society :Organisationen brugte Box til at fundraise mere effektivt til forskning i blodkræft De ansatte brugte Box til at dele biblioteker over digitale aktiver og samarbejde med tredjeparts leverandører. Når de rejste midler på møder og events brugte de ansatte Box på deres iPads til at dele videoer, PDFe, og præsentationer med potentielle donorer.

  • Grameen Foundation : Denne globale non-profit, der arbejder med mikrofinansiering, forbedrede samarbejdet på tværs af fire kontinenter med Box. Før fonden anvendte Box, var der problemer med at give adgang til delte servere og dens intranet til feltarbejdere i Sydamerika, Afrika, Asien og Mellemøsten. Fonden har integreret Box-indhold med dens Salesforce.implementation.

  • Operation Hope : Organisationen bruger Box som dens primære indholdssystem for alle ansatte. Før Box var der problemer for ansatte med at tilgå indhold, fordi de interne servere ofte gik ned.

  • Teach for America , The International Rescue Committee, og Kiva bruger alle Box til at samarbejde og varetage indhold. Lær mere om deres historier og se en video med detaljer om deres arbejde på Box hjemmeside .

  • Team Rubicon , Habitat for Humanity Australia, og Beyond12 bruger også Box til at opnå deres forskelligartede mål. Lær mere om disse organisationer på Box blog.

    Se, hvordan andre organisationer bruger Box til at skabe positiv forandring, i succeshistorierne på Box.org.