Bitdefender donerer gennem TechSoup antivirus- og sikkerhedsprogrammer til godkendte frivillige foreninger og organisationer i Danmark. Bitdefenders programmer kan bruges til at forbedre sikkerheden på netværkstilsluttede Windows- og Mac-computere samt Windows servere.

 

Godkendelse og begrænsninger

 Læs Bitdefenders godkendelseskrav for at se, om din forening er berettiget til at modtage donationer fra Bitdefender.

 

Om Bitdefender

Med mere end 450 millioner brugere i hele verden er Bitdefender en ledende, global leverandør af online sikkerhedsløsninger. Bitdefenders mission er internetsikkerhed for alle, og dette engagement har indbragt adskillige priser, når anerkendte og uafhængige sikkerhedstest fra blandt andre AV-TEST, AV-Comparatives, Checkmark, ICSA Lab og Virus Bulletin placerer Bitdefender på en førsteplads. Efter mere end et årti i front i kampen mod virus, spyware, uautoriseret software og malware er Bitdefender branchens førende inden for innovation.

Bitdefender stræber efter et sikkert internet, hvor uddannelse, personlig frihed og en åben udveksling af idéer kan blomstre. Firmaets vision er en digital verden, hvor børn kan lege sikkert, hvor teenagere kan studere og indgå i sociale sammenhænge uden frygt for mobning, og hvor voksne kan drive forretning, handle og blive klogere uden risiko for identitetstyveri og betalingskortsvindel.

Bitdefender arbejder for at fjerne grænser og opbygge tillid i samfundet ved at give adgang til den nyeste innovation og anvendelse af teknologi, hvor det giver størst værdi. Ved siden af de kommercielle produkter til virksomheder og private brugere, udvikler og fremmer Bitdefender et bredt udbud af gratis produkter til computere, smartphones og tablets. Desuden producerer Bitdefender en række gratis redskaber og sikkerhedsprogrammer til sociale medier og arbejder sammen med skoler og organisationer for at beskytte dem mod onlinesvindel.

X
{link_name} håndterer alle valideringer og kundesupport for TechSoup Danmark kunder. Besøg {link_name}arrow