Amazon Web Services (AWS) Credits Program for Nonprofits giver AWS Reklame Credits ("kreditter") til Cloud Services til berettigede nonprofitorganisationer og offentlige biblioteker i hele Danmark.

Du kan anvende disse servicekreditter mod brugsgebyrer for AWS on-demand-cloud-tjenester og visse AWS-supportgebyrer. AWS er en sikker platform for cloud services, der tilbyder computerkraft, databaseopbevaring, indholdsleverancer og anden funktionalitet uden at kræve, at organisationer investerer i fysisk infrastruktur. Disse kreditter er ikke gyldige for eventuelle gebyrer eller gebyrer for Amazon Mechanical Turk, AWS Marketplace, Amazon Route53 registrering af domænenavn eller overførsel, eller ethvert gebyr for enhver tjeneste.

Find yderligere oplysninger i Amazon Web Services Credits Program for Nonprofits OSS og se, hvordan andre nonprofitorganisationer udnytter AWS-cloudprodukter og -løsninger.

Berettigelse

For at finde ud af, om din organisation kan modtage donationer gennem dette program, må du gennemgå retningslinjerne for støtte til programmer for nonprofitorganisationer i Amazon Web Services Credits Program.

Tilmelding til AWS Free Tier

Udover AWS Credits Program for Nonprofits tilbyder AWS desuden AWS Free Tier for alle nye kunder i 12 måneder efter organisationens tilmeldingsdato. AWS Free Tier er et tilbud, der er adskilt fra AWS Credits Program. Det giver nye kunder mulighed for at bruge visse AWS-tjenester gratis, men med begrænsninger.

AWS anbefaler potentielle berettigede modtagere tilmelder sig AWS Free Tier før de anmoder om dette tilbud.

I de fleste tilfælde bruger organisationerne både AWS Credits Program for Nonprofits og AWS Free Tier. Denne kombination kan hjælpe organisationer med at udnytte AWSs cloudinfrastruktur på en pay-as-you-go-basis, ved at være vært for websites og fundraising-software, gemme og analysere data og udvikle nye systemer.

Om Amazon Web Services Credits Program for Nonprofits

Amazon Web Services (AWS) forstår, at nonprofitorganisationer har brug for teknologi, der hjælper dem med at nå deres mission uden at spilde dyrebare ressourcer. Vi er dedikerede omkring at tilbyde billig og særdeles skalerbar infrastrukturteknologi til at opbygge hjemmesider med, tilbyde hosting for kerneforretning- og medarbejderorienterede systemer samt administrere opsøgende aktiviteter og fundraising. Vi ønsker at styrke nonprofitorganisationer rundt omkring i verden, så de ikke længere skal betale for computerkraft, som de ikke bruger, og dermed kan fokusere deres ressourcer på deres vigtige arbejde.

X
{link_name} håndterer alle valideringer og kundesupport for TechSoup Danmark kunder. Besøg {link_name}arrow