Zooms nonprofit-tilbud: De oftest stillede spørgsmål

Under pandemien er Zoom blevet et af vores mest populære tilbud. Og det kan vi godt forstå! Det er let at bruge, uanset om du vil invitere til et bestyrelsesmøde, tilbyde webinarer til dine modtagere eller bare sige god morgen til dine kolleger, mens du arbejder hjemme.

Her besvarer vi de spørgsmål, vi normalt får i vores support om Zooms tilbud:

Hvorfor et Zoom-abonnement?
I løbet af pandemien har mange brugt Zooms gratis løsning (som vi altid anbefaler at teste, inden du bestiller et betalt abonnement - for at vurdere, om produktet passer til dine behov). I den gratis løsning er der en tidsfrist for møder, som maksimalt kan vare 40 minutter. Når du har et pro- eller businessabonnement, er der ingen tidsbegrænsning på møder.

En vært (dvs. en person i organisationen, der har en Zoom-licens) kan invitere til videomøder. Deltagere i møder har ikke brug for licens - og de kan deltage direkte fra deres browser, dvs. de behøver ikke at downloade software for at deltage i et møde.

Hvad koster Zoom?
Med Zoom-tilbudet til nonprofitorganisationer kan du spare 50% af omkostningerne på Zoom. Men tilbudet betaler sig bedre, jo flere brugere I har, fordi der også er et administrationsgebyr til os. Det betyder, at hvis du har brug for en vært og ingen tilføjelser som fx webinar, er prisen omtrent den samme som Zooms normale pris *.

Du kan læse mere om tilbudet på vores produktside.

OBS: I marts 2021 blev vores Zoom-tilbud opdateret. Tidligere havde vi to forskellige produkter, Pro og Business. Hvis I tidligere har købt et af disse produkter og har brug for at forny, skal I købe det nuværende produkt, uanset om I tidligere har købt Pro eller Business.

* Hvis du har brug for en vært nu og ikke ved, om du muligvis skal tilføje yderligere værter eller add-ons senere, anbefaler vi stadig, at du bestiller gennem os. Når du har et abonnement hos Zoom (betalt), kan du ikke bruge deres tilbud til nonprofitorganisationer. Dvs. du kan ikke konvertere et almindeligt Zoom-abonnement til et non-profit abonnement senere, hvis det viser sig, at du har brug for yderligere værter eller tilføjelser.

Hvordan beregner jeg min pris?
For at se, hvad du samlet betaler for dit Zoom-abonnement, skal du læggeZooms pris med 50 % rabat sammen med vores administrationsgebyr. Her er et par priseksempler - baseret på valutakursen den 9/3 2021, fordi betaling til Zoom er i USD:

EKSEMPEL 1: 2 værter
TechSoup-produkt: Zoom Meetings; 368 DKK
2 værter: 75 USD pr. vært/ ca. 470 DKK pr. vært, ca. 940 DKK
Samlet med rabat til velgørende organisationer: 1.308 DKK
Zooms normalpris: 300 USD / ca. 1.880 DKK
Du sparar: ca. 572 DKK årligt

EKSEMPEL 2: 5 værter
TechSoup-produkt: Zoom Meetings; 368 DKK
5 værter: 75 USD pr. vært/ ca. 470 DKK pr. vært, ca. 2.350 DKK
Samlet med rabat til velgørende organisationer: 2.718 DKK
Zooms normalpris: 750 USD / ca. 4.700 DKK 
Du sparar: ca. 1.982 DKK årligt

Hvem kan ikke godkendes til Zoom?
Zoom prioriterer at støtte organisationer med et årligt budget på mindre end 10 millioner USD. Derudover kan du desværre ikke drage fordel af tilbudet, hvis du allerede har et betalt abonnement hos Zoom.

Vi kan ikke godkendes til Zoom - hvad er mulighederne?
Hvis vi ikke kan hjælpe dig med en rabat til Zoom, anbefaler vi, at du kigger på Microsoft Teams eller Google Meet, som begge har tilbud til nonprofitorganisationer.

Du kan læse mere i denne artikel.

Spørgsmål
Har du spørgsmål til Zoom? Du er velkommen til at kontakte vores support.