Windows Pro Full Operating System – Get Genuine udgår 29/12 2021

Windows Pro Full Operating System – Get Genuine samt Access udgår 29/12 2021


Sammen med Access (som separat køb) udgår produktet Windows Pro Full Operating System – Get Genuine fra Microsofts on-premises donationsprogram.

Hvis din organisations operativsystemer ikke er i Pro-versionen, og hvis I endnu ikke har bestilt Get Genuine-produkter, kan I gøre det inden for de tidsfrister, der beskrives her:

Sidste chance for bestilling er d. 29/12, hvis du betaler med kort (PayPal). For betalinger med bankoverførsel anbefaler vi, at du bestiller og betaler inden d. 22/12, så vi er sikre på at kunne færdiggøre din ordre efter modtaget betaling. Ordrer, der ikke er betalt d. 29/12, bliver vi desværre nødt til at annullere, da produkterne udgår.

Bestil Windows Pro Full Operating System – Get Genuine
Læs venligst produktbeskrivelsen før, du bestiller Get Genuine-produkter – der er særlige vilkår for dette produkt.
 

Ofte stillede spørgsmål

I forbindelse med, at vi kommunikerer om ændringerne i Microsofts tilbud til nonprofits, har vi modtaget en række spørgsmål. De mest almindelige er;

Gælder dette for Microsoft 365 eller Office 365?
Nej, hvis din organisation anvender Microsofts cloud-tjenester Microsoft 365 eller Office 365, har ændringerne og tidsfristerne ingen betydning for jer. Ændringerne gælder udelukkende on-premises licenser bestilt på TechSoup Danmark.

Hvor længe kan jeg bestille donerede produkter?
Alle donerede produkter, med undtagelse af Windows Pro Full Operating System – Get Genuine samt Access, kan bestilles frem til 4. april 2022. Vi tager dog kortvarigt produkterne af hylden i forbindelse med årsskiftet, da Microsoft implementerer en række ændringer i, hvordan produkterne leveres.

Kan jeg fortsætte med at bruge donerede produkter efter 4. april 2022?
Naturligvis! Alle licenser, du bestiller i programmet Microsoft Donation (fx Officepakker og serverlicenser) bliver din organisation licensejere af. I kan anvende programmerne frem til, at de forældes.

Licenser købt inden 29/12 2021 kommer med to års Software Assurance, dvs. retten til at opgradere til nye versioner i to år efter bestillingsdatoen. Dette gælder dog ikke Windows Pro Full Operating System – Get Genuine og licenser købt januar-april 2022.  
 

Spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til ændringerne i Microsofts tilbud til nonprofit-organisationer, eller hvis du ønsker købsvejledning, er du velkommen til at kontakte os.


 

 

 

 

 

X
{link_name} håndterer alle valideringer og kundesupport for TechSoup Danmark kunder. Besøg {link_name}arrow