Videomøder? Vælg det rette værktøj til din NGO

Af Amy Hopper
Oprindeligt publiceret d. 30/1 2020
Oversat af TechSoup Danmark, d. 17/3 2020

 

I en verden, hvor vi arbejder mere og mere på afstand, øges vigtigheden af nemt at kunne samarbejde med mennesker på andre kontinenter og i andre tidszoner. TechSoup har forskellige tilbud til nonprofitorganisationer, der ønsker at investere i videokonferenceværktøjer, og det kan være svært at vælge den rigtige. Her er en oversigt over de produkter, du kan få via TechSoup.
 

Zoom: Møder på den nemme måde

Zoom giver sine brugere en pålidelig cloud-platform, der kan bruges til video- og audio-møder samt chat og samarbejde. Zoom kan tilslutte via computere og mobile enheder samt konferencerumssystemer og telefoner. Dette gør det til en glimrende mulighed for organisationer, der har brug for et fleksibelt system, der giver brugerne mulighed for at forbinde mellem variationer i tilgængelig teknologi. Bemærk, at dette tilbud muligvis ikke er det bedste for dig, hvis du kun har brug for en eller to Pro-licenser.

Zoom kan bruges til møder med donorer, frivillige og partnere samt med personer i din organisation. Du kan optage dine møder i video-, lyd- og tekstformat og dele din skærm med andre. Du kan også bruge det gratis plug-in til Chrome og Outlook til nemt at planlægge zoommøder.

Tilføjelses-programmer gør det muligt at:

 • Holde webinarer med op til 50 paneldeltagere
 • Afholde møder i hardware-udstyrede konferencelokaler
 • Bruge Zoom Rooms-softwaren til møde- og kalenderintegration
 • Holde møder med op til 500 personer

Zoom passer sandsynligvis til din organisation, hvis:

 • Du ofte har brug for en pålidelig måde at mødes eksternt med kolleger, partnere eller andre i eller uden for organisationen.
 • Du skal uddanne medarbejdere eller frivillige på afstand.

Få Zoom
 

Microsoft Teams: Enkelhed og integration

Microsoft Teams er et ægte samarbejdsværktøj, der er udviklet til dokumentdeling, administration og kommunikation, samtidig med at det integreres problemfrit med andre Microsoft Cloud-produkter. Det giver dig også mulighed for at være vært for onlinemøder med lyd og video med nogen i eller uden for organisationen. Der er funktioner, som giver dig mulighed for at dele din skærm, drage fordel af at planlægge hjælp og optage møder. Den indeholder også en oversættelsesfunktion til, når du arbejder på forskellige sprog.

Funktionen "live events" giver dig mulighed for at holde webinarer, præsentationer og store møder med op til 10.000 deltagere. Et globalt opkaldsnummer og integration med Microsoft-partnerhardware giver dine fjernmedarbejdere eller partnere over hele verden fleksibilitet til at deltage i dine møder på den måde, der passer dem bedst.

Hvis du vil vide mere om, hvordan du får mest muligt ud af Microsoft Teams, kan du deltage i dette gratis online-kursus. 

Teams er kun tilgængelig som en del af Office 365 eller Microsoft 365. Med dette in mente kan det passe til din organisation, hvis:

 • Du allerede bruger andre Microsoft-produkter og værdsætter den nemme integration med Outlook, Microsoft Office og andre dele af Microsoft-pakkerne. Det er også fantastisk, hvis du ønsker at sænke omkostningerne og bruge færre værktøjer i jeres daglige arbejde.
 • Du har brug for kapacitet til at være vært for meget store online arrangementer eller møder.
 • Nogle grupper af personer i organisationen mødes regelmæssigt. Noter og optagelser kan gemmes og tilgås i et møderåd.

Få adgang til Microsofts Cloud-tjenester med nonprofit-rabat.
 

Google Hangouts: En gnidningsløs og fleksibel løsning

Google Hangouts - som omfatter HangoutsChat og Hangouts Meet - er en del af Googles G Suite. Hangouts Meet er videokonferenceelementet. Det er fuldt integreret med G Suite og kræver ingen ekstra plug-ins, så dine kolleger, partnere og frivillige kan nemt deltage blot ved at klikke på et link. Møder kan omfatte op til 30 personer, der kan deltage via en hvilken som helst enhed fra en mobiltelefon til et konferencelokalesystem.

Android- og iOS Meet-apps er tilgængelige, og der tilbydes et mødespecifikt opkaldsnummer i Enterprise-udgaven af G Suite. Du kan få adgang til G Suite og andre dele af Google til nonprofitorganisationer med godkendelser fra TechSoup.

Vi anbefaler, at du prøver Google Hangouts, hvis:

 • Du allerede bruger G Suite eller andre Google-produkter i din organisation.
 • Du ofte har brug for at være vært for mellemstore møder på op til 30 personer.
 • Det er vigtigt for dig, at dine møder skal være tilgængelige fra langt de fleste enheder uden, at deltagere skal downloade apps eller plug-ins.

Få adgang til Google for nonprofits.
 

Videokonference-værktøjer: En sammenligning

Værktøj

Omkostninger gennem TechSoup

Maks. antal mødedeltagere

Tilgængelighed

Integrations-kapaciteter

Andre funktioner

Zoom

Administrationsgebyr på svarende til $65 for adgang til nedsatte priser på Zoom Meetings Pro. Med denne rabat betaler du Zoom svarende til $74.95 per vært. Se "Andre funktioner" for tilføjelser til rådighed med rabat.

Zoom Meetings Pro giver mulighed for op til 100 mødedeltagere, alt sammen på video.

Møder er tilgængelige via computere, mobile enheder, telefoner og konferencelokale systemer.

Plug-ins giver adgang til skemalægningshjælp i Chrome og Outlook.

Tilføjelsesprogrammet er tilgængelige med 50 procent rabat. Det drejer sig bl.a. om:

 

Zoom Webinars giver 50 paneldeltagere og op til 10.000 deltagere. Zoom webinarer også mulighed for at stemme, træningssessioner, og meget mere.

 

Store møder med op til 500 deltagere.

 

Zoom rum ansøgning om one-touch møde og kalender integration.

 

Zoom H.323 / SIP stik til rum, der opfylder H.323 eller SIP standarder.

Microsoft Teams

Kun tilgængelig som en del af Microsoft-pakker.

10 000 (genomfunktioner "live events")

Møder er tilgængelige via et globalt opkaldsnummer, hardware fra Microsoft-partnere eller webbrowsere.

Nem integration med andre Microsoft-produkter samt hardware fra Microsoft-partnere.

Oversættelsesfunktion, når du arbejder på flere sprog.

Google Hangouts

Kun tilgængelig som en del af Google til nonprofits.

30

Møder er tilgængelige fra enhver browser, mobilenhed eller konferencelokale system.

Nem integration med andre Google-produkter.

 

 

Vælg det værktøj til videomøder, der passer til din organisation

Alle ovennævnte er gode værktøjer til organisationer, der har brug for fjern-møder til at mødes med eksterne partnere eller frivillige. For at træffe beslutning om, hvad der er rigtigt for dig, skal du undersøge, hvad der mangler i dit nuværende system, bestemme hvordan hver mulighed vil blive integreret med de andre værktøjer, som dine medarbejdere anvender, og måske først bruge gratis prøveversioner, så du omhyggeligt kan udforske det bedste alternativ til dig.

 

X
{link_name} håndterer alle valideringer og kundesupport for TechSoup Danmark kunder. Besøg {link_name}arrow