Vælg den rigtige Microsoft 365 eller Office 365 løsning til din organisation

I årevis har TechSoup indgået et partnerskab med Microsoft for at give nonprofitorganisationer adgang til de løsninger, de har brug for. Selvom traditionelle desktop- og on premises-produkter, der er tilgængelige via TechSoups programmer Microsoft Discount og Microsoft Donation, kan være utroligt nyttige og værdifulde, ser mange nonprofitorganisationer nu på mere fleksible, modstandsdygtige og sikre løsninger fra Microsofts cloud-baserede produkter. Microsoft tilbyder både donerede og cloudlicenser og cloudlicenser med betydelig rabat.

Cloud-licenser kan blandes, så de passer bedst til din organisations behov. Licenserne er alle baseret på den samme applikationsstruktur, bare med forskellige funktioner og sikkerhedskomponenter til rådighed.

Måske har nogle medarbejdere i dit team kun brug for en grundlæggende licens til dokumentsamarbejde, mens andre har brug for adgang til nogle avancerede sikkerhedsfunktioner, der er tilgængelige i en premium licens? Med cloud-løsninger kan hver bruger have sin egen licens og samarbejde let. Da disse også er abonnementsbaserede cloud-løsninger, får du altid de bedste og nyeste sikkerheds- og funktionsopdateringer til rådighed.

Vi anbefaler, at alle organisationer drager fordel af det donerede Microsoft 365 Business Premium-tilbud fra Microsoft til de første 10 licenser. Disse licenser er tilgængelige gratis og inkluderer både Office applikationerne som en cloudversion og til download på din computer. Microsoft 365 Business Premium inkluderer også Teams til kommunikation, cloud-lagring, Windows-opgraderingsrettigheder og enhedsstyringsløsninger.

Hvis du har brug for mere end 10 licenser med Office til download, anbefaler vi, at du tilføjer enten Microsoft 365 Business Standard, Microsoft 365 Business Premium eller Office 365 E3 baseret på din organisations sikkerhedsbehov. Disse licenser er tilgængelige med en betydelig rabat og vil omfatte installerede versioner af Office-applikationer. Business Premium tilbyder også Windows-opgraderinger, hvilket hjælper med at reducere behovet for at installere ny software i fremtiden.

Faktorer, der skal overvejes, når du vælger Microsoft-licenser
Men hvordan finder du ud af, hvilken licens der er bedst til dine behov? Der er en række spørgsmål, du bør stille:

Hvem bruger licensen?
Microsofts donerede cloud-licenser er kun til ansat personale og bestyrelser, men licenser til jeres frivillige er også tilgængelige.

Hvor mange personer i din organisation har brug for licenser?
Microsoft skræddersyr licenser baseret på størrelse. Små og mellemstore organisationer med færre end 300 brugere er bedst tjent med Microsoft 365 Business Basic, Standard eller Premium. Store organisationer har mere end 300 brugere og bør have Enterprise-licenser (fx Office 365 E1, E3 eller E5).

Hvad er de vigtigste applikationer, dit team skal bruge?
Næsten alle licenser leveres med de væsentlige applikationer på følgende områder:
Produktivitet: Word, Excel, PowerPoint og Outlook
Kommunikation og samarbejde: Teams
Datastyring: OneDrive og SharePoint

Tænk også over, om din organisation har brug for både cloud- og desktopversioner af licenser, og hvilke yderligere applikationer og funktioner I måske ønsker. Enterprise-licenser har f.eks. Værktøjer til arbejdsstyring som fx To Do og Planner. Microsoft 365 Audio Conferencing kan også tilføjes for at forbedre jeres brug af Teams. Det giver deltagerne mulighed for at deltage i møder via telefon.

Hvilke sikkerhedsfunktioner er nødvendige for din organisation?
Vigtige ting at overveje omfatter den type data, du gemmer, og om der er lovlige begrænsninger for, hvordan du skal administrere og rapportere dine data. Skal I fx sikre, at jeres systemer understøtter HIPAA-overholdelse?

Du vil muligvis også have ekstra sikkerhed i administrationen af ​​applikationer og enheder på tværs af din organisation. Vi anbefaler også, at organisationer overvejer Advanced Threat Protection i Microsoft Office 365 (ATP) for at beskytte deres e-mail mod ukendt malware og virus. ATP-planerne har rapporterings- og sporingsfunktioner til at give dine administratorer indsigt i potentielle angreb, der sker i din organisation.

Denne tabel viser tilbud til nonprofitorganisationer, sammen med de vigtigste overvejelser og faktorer, der kan hjælpe i din beslutningsproces. Det fremhæver de vigtigste funktioner, som vi mener er mest relevante for de fleste nonprofitorganisationer. Bemærk, at priser er i USD – for information om danske priser, kontakt os gerne.

Husk også, at I på Microsoft Digital Skills Center, en del af TechSoup Courses, har adgang til kurser i fx Teams og Excel.

Relevante links:
Artikel: Microsoft Teams og Microsoft 365: Sådan kommer I i gang
Microsofts godkendelses- og anvendelseskriterier

Inspireret af The Right Microsoft 365 or Office 365 for Your Nonprofit

X
{link_name} håndterer alle valideringer og kundesupport for TechSoup Danmark kunder. Besøg {link_name}arrow