Sådan kan Amazon Web Services hjælpe din organisation

Lær mere om, hvordan AWS’ Nonprofit Credit-program bedst kan hjælpe din organisation.

Hvad er Amazon Web Services?
Amazon Web Services (AWS) er en sikker cloud-serviceplatform, der tilbyder computerkraft, databaselagring, indholdslevering og andre funktioner, der kan hjælpe organisationer med at vokse. 

Lær mere om AWS. Hvis du er ny bruger af AWS eller ønsker at lære mere om de forskellige tjenester, kan du se AWS' introduktionsvideoer, labs og nonprofit casehistorier.

Hvad er AWS Nonprofit Credit Program?
AWS Nonprofit Credit Program giver adgang til AWS ’promotional credits’, som hjælper nonprofitorganisationer med at implementere cloudbaserede løsninger, så det bliver nemmere at nå organisationens mål uden at investere i fysisk infrastruktur.  

AWS tilbyder, igennem TechSoup, op til 2.000 dollars i AWS-kreditter pr. regnskabsår (1. juli til 30. juni) til berettigede organisationer. Organisationer kan benytte disse kreditter til betaling-for-brug på alle AWS on-demand cloudtjenester. AWS- kreditter kan ikke benyttes til Amazon EC2 reserved instances, Amazon Mechanical Turk, AWS Marketplace, Amazon Route53 domænenavnsregistrering eller overførsel, eller anden forudbetaling for en tjeneste. De kan anvendes til månedlige supportgebyrer.  
 
Med AWS behøver nonprofitorganisationer ikke at foretage store investeringer i hardware og bruge tid og energi på at administrere hardwaren. I stedet kan de tilvejebringe den rigtige type og størrelse af computerressourcer, som de har brug for for at drive deres organisation og dermed holde fokus på organisationens formål.

Se hvordan Amazon Web Services hjælper nonprofit organisationer på globalt plan

Er min organisation berettiget til AWS Nonprofit Credit Program?
Se siden for berettigelse og begrænsninger for at gennemgå din organisations berettigelse til at deltage i programmet.

Hvad er Amazon Free Tier?
I tillæg til AWS Nonprofit Credit Program tilbydes AWS Free Tier til alle nye kunder i 12 måneder efter organisationens tilmeldingsdato. AWS Free Tier er et separat tilbud fra AWS Nonprofit Credit Program og det tillader nye kunder at bruge bestemte AWS services gratis op til en bestemt brugergrænse. AWS Free Tier er tilgængelig for én AWS-konto per organisation. 

AWS anbefaler, at mulige kredit-modtagere tilmelder sig AWS Free Tier inden de anmoder om dette tilbud. Bemærk venligst, at modtagelsen af AWS-kreditter ikke vil genstarte den 12-måneders gratis benyttelse af AWS Free Tier. 

I de fleste tilfælde vil organisationer både benytte AWS Nonprofit Credits Program og AWS Free Tier. Denne kombination kan hjælpe organisationer med at udnytte AWS cloud-infrastruktur på en pay-as-you-go basis til at være vært for hjemmesider og fundraising- software, gemme og analysere data og udvikle nye systemer. 

Hvorfor skal jeg have en AWS-konto for at anmode om denne kredit?
Et gyldigt AWS konto-id med organisationsnavnet identificeret i feltet Kontonavn er nødvendigt for at kunne anvende tilskudskreditterne. Hvis organisationen ikke har et AWS konto-ID, kan I nemt oprette en gratis konto, inden I anmoder om denne bevilling. 

Et kreditkort er nødvendigt for at oprette en AWS-konto. 

Hvor lang tid kan jeg bruge kreditterne?
Kreditter er kun gyldige i 12 måneder, efter at de er anvendt på en AWS-konto. Hvis de ikke bruges indenfor 12 måneder, udløber de.
 
Hvad sker der, når jeg bruger alle mine kreditter, eller hvis de udløber? 
Når alle kreditter er brugt, eller hvis de udløber efter 12 måneder, vil det kreditkort, der er knyttet til din AWS-konto, blive opkrævet for alle anvendte tjenester til standardpriser. AWS anbefaler organisationer, der benytter Amazon CloudWatch, at oprette en faktureringsalarm for at undgå uventede opkrævninger. 

Kan jeg forny mine kreditter efter det første år? 
Organisationer kan anmode om et tilskud gennem TechSoup hvert regnskabsår (1. juli til 30. juni) for at modtage yderligere kreditter.

Er det muligt, at min anmodning om kreditter afvises, efter at jeg har betalt administrationsgebyret? 
Nej. Kun organisationer, der er berettigede til dette tilskud, kan anmode om det, og vil blive opkrævet administrationsgebyret. 

X
{link_name} håndterer alle valideringer og kundesupport for TechSoup Danmark kunder. Besøg {link_name}arrow