Om TechSoup Danmark
 

Om TechSoup 

TechSoup udruster forandringsmagere med de teknologiske løsninger, de har brug for for at kunne forandre liv - globalt og lokalt. TechSoup faciliterer udvekslingen, hvadenten du har ressourcer at give eller har brug for løsninger.

I snart tre årtier har TechSoup globalt været en pålidelig partner og tilbyder både de digitale platforme og de personlige oplevelser, der sætter mennesker i stand til at samarbejde hen mod en mere retfærdig verden.

TechSoup Denmark TechSoup Danmark er et projekt under Frivilligcentre og Selvhjælp Danmark i partnerskab med TechSoup .

Om TechSoup Danmark

Frivilligheden i Danmark er mangfoldig og enestående. Frivilligheden har en værdi i sig selv, og frivilligt engagement er en genvinst for den enkelte. Men frivillighedens forskellige former gavner også samfundet, blandt andet ved at tilbyde støtte og hjælp til socialt udsatte og bidrage til trygge og levende lokalsamfund. TechSoup tror på, at frivilligheden kan skabe endnu mere værdi, og kvaliteten  af det frivillige arbejde kan styrkes ved at tage teknologiske hjælpemidler i brug. TechSoup bidrager ved at formidle softwaredonationer og dele ny viden. 

I samarbejde med blandt andre Microsoft og TechSoup har vi udviklet en international teknologiplatform for den frivillige sektor. Som et led i IT-virksomhedernes ønsker om at støtte frivillige foreninger og velgørende organisationer, anvender blandt andre Microsoft og Bitdefender, TechSoup til at tilbyde donerede produkter. 

Som frivillig forening eller velgørende organisation får du gavn og glæde af at have en række forskellige donationsprogrammer samlet på et sted, og samtidig kan du gøre brug af de mange andre tilbud om oplæring og støtte, som TechSoup og donationspartnerne tilbyder. 

TechSoup Danmark er en del af TechSoup. Hver måned besøger mere end 400.000 personer TechSoup.org fra foreninger og organisationer i mere end 190 lande. De leder efter software, information, rådgivning og fora for teknologisk interesserede. TechSoup findes i en række lande i gennem et voksende netværk af partnerorganisationer, et netværk som FriSe Danmark er en del af.

TechSoup Danmark er et samarbejde mellem FriSe Danmark og Techsoup. Vi takker Microsoft for finansiering og støtte til den internationale platform TechSoup Danmark bygger på, og vi er taknemmelige for støtten fra vores donationspartnere og interesserede for at gøre TechSoup Danmark mulig.
 

 

X
{link_name} håndterer alle valideringer og kundesupport for TechSoup Danmark kunder. Besøg {link_name}arrow