Hvordan Okta hjælper Nonprofits

Kom godt i gang med dine 50 gratis licenser

Administrer identitet på tværs af alle platforme: En lettere måde for nonprofitorganisationer at øge sikkerheden.

 

Okta hjælper nonprofitorganisationer ved sikkert at forbinde medarbejdere, partnere, donorer og frivillige til den teknologi, de har brug for, for at udføre deres vigtigste arbejde. Fra basale ting som single sign-on (SSO) til mere avancerede "identity" og "access management solutions" hjælper Okta enhver organisation med at bruge enhver teknologi.

Okta tilbyder nonprofitorganisationer 50 gratis licenser til alle "Workforce Identity-produkter" og store rabatter for yderligere brugere og eksterne identitetsprodukter. Derudover er nonprofitorganisationer berettiget til at modtage 50 procent rabat på offentlige træningskurser og gratis adgang til Oktane, Okta's årlige kundekonference.

Opret forbindelse med Okta

Dette tilbud er tilgængeligt til vores medlemmer/fællesskab, direkte gennem Okta, og dette er delvist muliggjort af TechSoup Validation Services. Lær mere om, hvordan TechSoup samarbejder med førende virksomheder for at bringe tilbud som dette til nonprofit-sektoren.

 

Sådan fungerer Okta

 

Integrer tusindvis af apps ved hjælp af SSO

Okta SSO tilbyder en sikker og brugervenlig måde for slutbrugere til hurtigt at få adgang til alle deres applikationer uden at skulle huske flere adgangskoder. Med Okta SSO behøver IT-teams ikke at spilde deres tid på "adgangskode support".

Flyt dit Active Directory-system til skyen

Det kan være svært for IT-teams at administrere medarbejdere, frivillige, donorer, partnere, bestyrelsesmedlemmer og andre. Med Okta's Universal Directory har nonprofits et centralt sted at administrere alle deres slutbrugere.

Automatiser din brugerlivscyklus

Opret grupperegler, så medarbejdere, frivillige, donorer og andre hurtigt har adgang til de apps, de har brug for. Og du kan bruge Okta Lifecycle Management til automatisk at fjerne ('deprovision') brugere, så følsomme data forbliver sikre.

Sikre dine apps og data med Multi-Factor Authentication (MFA)

Nonprofits arbejder ofte med meget følsomme oplysninger. 24 procent af sikkerhedsbrud kan undgås med MFA. Okta MFA tilføjer et ekstra sikkerhedslag til dine apps og data.

Gør fjernadgang for medarbejderne mere sikker

Dine medarbejdere arbejder muligvis eksternt eller på stedet, men har brug for problemfri døgnadgang til enterprise apps og data. Okta tilbyder brugerne sikker adgang til alle deres apps fra enhver enhed med én konsistent brugergrænseflade.

Safely Build Portals and Connect Multiple Apps

Okta API-produkterne er et komplet identitets "stof", der muliggør problemfrit og sikkert engagement med dine eksterne brugere - medlemmer, frivillige, donorer og andre. Nonprofits bruger Okta API-produkter til at oprette portaler, der forbinder flere apps med et brugernavn og adgangskode.

 

 

Få Okta til din almennyttige organisation. De første 50 licenser er gratis.
Kom igang

 

 

X
{link_name} håndterer alle valideringer og kundesupport for TechSoup Danmark kunder. Besøg {link_name}arrow