Når I arbejder på distance: Værktøjer og ressourcer

Her har vi samlet to artikler og information om et spor med gratis kurser i TechSoup Courses, hvor din organisation vil øge dine færdigheder og blive inspireret til distancearbejde.

Hvis du har spørgsmål, kontakt os i TechSoup Danmark. Vi forstår, at disse tider er udfordrende for mange non-profit organisationer og er glade for at besvare spørgsmål om, hvordan man går videre.


Artikel: Teams, Google Hangout og Zoom – redskaber til foreninger, der arbejder hjemmefra
Med regeringens melding om lukkede skoler, institutioner og foreningsaktiviteter får vi brug for at kunne arbejde effektivt – hjemmefra. 
 
Her har vi samlet gode redskaber og nye tiltag fra vores donationspartnere, der kan hjælpe jeres organisation, hvis I arbejder hjemmefra. De ressourcer, vi præsenterer (hvoraf de fleste er gratis), er muligheder, der kan implementeres relativt hurtigt, med lidt eller ingen ekstern IT-support og med et fokus på fjernkommunikation og informationsdelingsløsninger.

GÅ TIL ARTIKEL


Artikel: Videomøder? Vælg det rette værktøj til din NGO
I en verden, hvor vi arbejder mere og mere på afstand, øges vigtigheden af nemt at kunne samarbejde med mennesker på andre kontinenter og i andre tidszoner. TechSoup har forskellige tilbud til nonprofitorganisationer, der ønsker at investere i videokonferenceværktøjer, og det kan være svært at vælge den rigtige. Her er en oversigt over de produkter, du kan få via TechSoup.

GÅ TIL ARTIKEL


Kursusrække: COVID-19 Response Course Track for Nonprofits
For at arbejde effektivt under COVID-19-pandemien har foreningen muligvis brug for at hurtigt skifte til fjernarbejde. For at hjælpe dig har TechSoup Courses oprettet et gratis spor af kurser med nyttig information og værktøjer,

Dette spor hjælper nonprofitorganisationer med at lægge grunden til succesfulde fjernkontormiljøer. Du lærer, hvordan du:

  1. Identificerer de nødvendige teknologiske værktøjer til at få dit fjernkontor i gang på kort tid
  2. Øger samarbejde
  3. Sørger for informationssikkerhed

TechSoup Courses er en online læringsressource med gratis og betalte kurser i forskellige størrelser, der er oprettet kun til nonprofitorganisationer. Dette spor vil normalt koste 100 EUR, men vi har gjort det gratis, så alle kan få adgang til disse oplysninger.

Bemærk, at kurserne i øjeblikket kun er tilgængelige på engelsk. 

GÅ TIL KURSUSRÆKKEN