Microsoft Office: Din guide til at vælge den rette licens

For de fleste organisationer er Officepakken et essentielt værktøj i det daglige arbejde. Man gemmer dokumenter i OneDrive eller Sharepoint, mødes over Teams, skriver referatet i Word og sender det via sin Outlook-app.

Derfor samarbejder TechSoup med Microsoft om at tilbyde civilsamfundets organisationer adgang til Office og andre Microsoft-produkter på særdeles fordelagtige vilkår.
 

Office Standard 2021

Køb Office Standard 2021 til PC: 247 kr. (engangsbeløb)
Køb Office Standard 2021 til Mac: 247 kr. (engangsbeløb)

Office Standard 2021 til PC eller Mac er Excel, Word, Outlook mv. til lokal installation på din organisations computere. Med Office Standard får I ikke cloud-løsningen, men ’kun’ den lokale installation. Løsningen vælges ofte af organisationer, der enten ikke ønsker en cloud-løsning, eller som ønsker at anvende Office-pakken sammen med en anden cloud-løsning (fx Google).

OBS: Tilbuddet er tidsbegrænset og kan bestilles frem til d. 4. april 2022
Læs mere om, hvordan du bestiller
 

Microsoft 365: Officepakke og cloud-tjenester

Få Microsoft 365 Business Premium: 10 gratis licenser 

Med Microsoft 365 og Office 365 får I adgang til Microsofts cloud-tjenester som Teams, OneDrive og Exchange – med eller uden Officepakke til download.

Microsoft tilbyder særdeles attraktive priser på cloud-tjenester til godkendte organisationer. I kan fx få op til 10 gratis licenser til Microsoft 365 Business Premium, der inkluderer Office-apps til download på op til fem enheder pr. bruger (ansatte og bestyrelsesmedlemmer).
 

Microsoft Digital Skills Center

Vil du excellere i Excel? Arbejde effektivt med Microsoft 365? Eller samarbejde bedre med Teams? På TechSoups kursusportal TechSoup Courses finder du Microsoft Digital Skills Center, der giver din organisation adgang til en række skræddersyede onlinekurser målrettet nonprofit-organisationer.
Tag et Microsoft-kursus
 

Hvem kan godkendes?

Microsofts nonprofit-tilbud er tilgængelige for en lang række foreninger, fonde og selvejende institutioner. For at kunne bestille skal din organisation have en valideret Microsoft Nonprofit-konto, som du kan ansøge om her.
Læs mere om Microsofts godkendelseskriterier

 

 

 

X
{link_name} håndterer alle valideringer og kundesupport for TechSoup Danmark kunder. Besøg {link_name}arrow