Meet and Code 2021 starter nu!

Dine ideer kan ændre verden. Deltag i Meet and Code, og bliv en del af denne ændring. Ansøg nu!

Fra 1. juni inviterer Meet and Code lokale nonprofitorganisationer i hele Europa til at ansøge om et tilskud til at arrangere events, der fremmer interesse for samt adgang til digitale færdigheder blandt unge europæere. I løbet af de sidste 4 år deltog næsten 178 000 unge fordelt på næsten 4300 kodningsevents.

Målet med Meet and Code er at hjælpe med at opbygge en verden, hvor alle unge europæere har de digitale færdigheder, der kræves for at forme deres egen fremtid. For fjerde år i træk inviterer Meet and Code lokale nonprofitorganisationer i hele Europa til at indsende deres kodningsevents for børn og unge i alderen 8-24 år.
NGO'er fra 35 lande kan ansøge online på www.meet-and-code.org indtil 8. september 2021. Hver godkendte eventsidé modtager et tilskud på op til 500 euro.

I vores 5. udgave vender Meet and Code tilbage til de samme 35 partnerlande som for et år siden. Nonprofitorganisationer fra følgende lande er berettigede til at deltage og ansøge om tilskud op til 500 euro:
Østrig, Belgien, Bosnien-Hercegovina, Bulgarien, Kroatien, Cypern, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Ungarn, Irland, Italien, Kasakhstan, Letland, Litauen, Luxembourg, Malta, Holland, Norge, Polen , Portugal, Rumænien, Rusland, Serbien, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Sverige, Schweiz, Storbritannien og Ukraine.

Meet and Code 2021 kun online
For at sikre det højest mulige sikkerhedsniveau gennemføres 2021-udgaven virtuelt. Bare rolig, sidste år beviste deltagerne at det at gå online ikke forhindrede dem i at komme med fantastiske ideer til events. Har du har brug for lidt inspiration, kan du tjekke STORIES fra vinder eventene Meet and Code 2020

Du kan også tjekke vores Inspirationsbibliotek og vores vejledning "How to take Meet and Code online."

TIDSLINJE FOR 2021-UDGAVEN:
Indsendelse af eventforslag: 1. juni - 8. september 2021
Events finder sted: 1. september - 31. oktober 2021

Meet and Code afholdes i samme tidsrum som EU Code Week, der finder sted mellem 9. oktober - 24. oktober 2021.

Meet and Code Award
Meet and Code handler ikke kun om kodning. Men kodning er et af de værktøjer, der kan hjælpe med at ændre verden.

Vi mener, at kun en forskelligartet og inkluderende verden kan sikre vores fremtid, og derfor prøver vi at inspirere den unge generation til at gøre alt, hvad der er i deres magt, for at leve i en verden med lige muligheder og påskønnelse. Vi kæmper med kønsstereotyper og kønsmæssige huller i it og kodning. Vi underviser i klimaændringer, luftforurening og vedvarende energi. Vi holder af lokalsamfund, vores hjem og næmiljøet. Og endelig vil vi foretage denne ændring med hele Europa. Vi samarbejder for at nå de største mål.

Meet and Code Award hylder de mest succesrige eventsideer. Målet er at tildele de mest kreative og innovative evenssideer, der bruges af nonprofitorganisationer for at få unge begejstrede for kodning. Vinderne i hver kategori modtager en pengepræmie på 2000 euro.
 
Indsendelser accepteres i følgende fem kategorier: Girls do IT!, Community, Diversity, and Code for the Planet and Code for Europe.

Hvad er nyt i år?
Du behøver ikke at indsende dit event til Award begyndelsen af ​​processen. I 2021 kan du beslutte, om du vil indsende din idé eller ej efter at have gennemført dit event. Vi håber, at et fald i antallet af formaliteter i starten vil vise sig at være en gavnlig ændring for alle ngo'erne i år.

Ansøg nu! Deadline: 8. september 2021
Læs mere om deltagelsesbetingelserne.
 

X
{link_name} håndterer alle valideringer og kundesupport for TechSoup Danmark kunder. Besøg {link_name}arrow