Lær mere med TechSoup Courses

På TechSoup hjælper vi organisationer til at få adgang til de bedste priser på den bedste IT. Men for mange er det en udfordring at implementere de værktøjer, vi giver adgang til; Hvordan får man fx mest ud af sit Google AdWords sponsorat? Hvordan kommer man i gang med Microsoft Teams? Eller bruger dataanalyse til effektmåling?

Med TechSoup Courses giver vi dig kurser skræddersyet til personalet i nonprofitorganisationer af forskellige fageksperter. Kurserne baserer sig på vores 30 år lange erfaring med at forstå de centrale udfordringer, som organisationer som din står over for.

Vælg mellem en blanding af gratis og betalte kurser. Tag dem selv – og føl dig som en IT-superhelt, når du kan introducere nye redskaber og metoder til dine med-frivillige eller kolleger. Eller lad dine medarbejdere, frivillige eller bestyrelsesmedlemmer selv tage de kurser, de har brug for, for at bedre kunne bruge de værktøjer, du vil implementere i organisationen.

Vores kurser er udviklet internt af TechSoups team i samarbejde med eksperter, der forstår, hvordan nonprofitorganisationer skal bruge disse færdigheder. Vi bruger moderne voksenindlæringsmetoder, der inkluderer eksempler og øvelser målrettet NGO’er.

Der er tre kursusniveauer:
100 Niveau: Grundlæggende introduktioner til dig, der har ringe eller ingen kendskab til emnet.
200 niveau: Mere avanceret indhold for at hjælpe dig  med at anvende viden.
300-niveau: Det mest avancerede indhold, der kan omfatte blandede læringskurser, der parrer on-demand-indhold med ugentlige online-realtidsbegivenheder. Disse vil være tilgængelige i slutningen af ​​2020.

Hvilke kurser passer bedst til dig?
Er du usikker på, hvilke kurser der passer bedst til dit team? Nogle af vores mest populære kurser inkluderer fjernarbejdsressourcer, indhold om branding og marketing eller hvordan man udvikler en solid datastyringsstrategi.
  • Pivoting to Remote Work - COVID-19 Response for Nonprofits
  • Excel for Nonprofits: Data Management and Reporting
  • Google AdWords for Nonprofits
  • Social Media Marketing
  • Teams for Nonprofits - Collaboration Tools
  • Email Marketing for Nonprofits
  • Power BI for Nonprofits
  • Fundraising for Nonprofits


Microsoft Digital Skills Center for Nonprofits
TechSoup har indgået et samarbejde med Microsoft for at give dig adgang til kurser, der kombinerer godt færdighedsskabende indhold fra eksperter hos Microsoft med TechSoups dybe forståelse af, hvordan NGO'er bruger teknologi. Disse kurser er designet til at hjælpe NGO-medarbejdere med at flytte til skyen, og de fleste kurser er tilgængelige GRATIS.

BESØG MICROSOFT DIGITAL SKILLS CENTER

Bemærk: Selvom de fleste af vores kurser kun er tilgængelige på engelsk lige nu, arbejder vi aktivt med at inkludere flere kurser på sprog som spansk, fransk og arabisk og planlægger at lancere dem snart.

Klar til at opbygge dine digitale færdigheder med TechSoup?
Tilmeld dig et kursus i dag.

X
{link_name} håndterer alle valideringer og kundesupport for TechSoup Danmark kunder. Besøg {link_name}arrow