Google Meet og Google G Suite: Sådan kommer I i gang

Google tilbyder en række gratis ressourcer til godkendte organisationer. I kan blandt andet anvende G Suite (inkl. Google Meet, som vi lige nu oplever, at mange organisationer efterspørger), eller I kan synliggøre organisationens tilbud via Google Ad Grants for op mod 10.000 USD månedligt – helt gratis.

I denne artikel finder du en kort guide til, hvordan I kommer i gang med Googles tilbud. Derudover kan vi anbefale, at du orienterer dig på Googles side for nonprofitorganisationer, der indeholder relevant information om produkterne, ansøgningsprocessen og supportressourcer. Den finder du her.

Hvordan kommer jeg i gang?
Du ansøger via Google, klik på Kom godt i gang i øverste højre hjørne af siden.

For at blive godkendt skal du bruge en Godkendelseskode fra TechSoup – den finder du på din TechSoup-konto. Har din organisation ikke en TechSoup-konto, vil I blive bedt om at oprette en som led i registreringen.

Hvordan finder jeg min godkendelseskode / validation token?
Du finder din godkendelseskode på din TechSoup-konto. Klik på person-ikonet og DIN KONTO, og vælg Godkendelseskode i menuen. Klik på Add Validation Token for at tilføje en kode. Hvis den nye kode ikke bliver genereret, kan det skyldes, at I tidligere har oprettet en kode med samme navn – indsæt et tal efter fornavnet, fx Hans1 Hansen, og koden vil herefter genereres.

Hvilken G Suite plan skal jeg vælge for at få adgang til Google Meet?
Google Meet er inkluderet i alle G Suite-planerne. For møder op til 100 deltagere kan I anvende G Suite Basic, der er gratis. Har I behov for større møder med 150 eller 250 deltagere, kan I opgradere til Business eller Enterprise-versionen med rabat. Læs mere her.

Relevante links:
Læs mere om Googles tilbud på Googles egen side.
TechSoup Courses finder du et online kursus om Google Ad Grants.

 
X
{link_name} håndterer alle valideringer og kundesupport for TechSoup Danmark kunder. Besøg {link_name}arrow