Genbrugt hardware hos GREEN IT 2 YOU - med NGO-rabat via TechSoup

I slutningen af 2021 lancerede TellusRem platformen GREEN IT 2 YOU. I samarbejde med TechSoup vil den danske, værdibaserede virksomhed gøre det nemt og billigt for din organisation at købe refurbished (renoverede) bærbare computere, mobiltelefoner og tablets. 
 
Platformen blev skabt med NGO’er i tankerne og kærlighed til vores planet i hjertet af TellusRem.
 
Men hvorfor er det en fordel at købe refurbished?
 

Vejen til en bæredygtig fremtid

Hver gang, din organisation køber en refurbished computer i stedet for en ny, bidrager I til en bæredygtig fremtid. 
 
En enkelt computer lyder måske ikke af alverden. Men vidste du, at du hver gang, du køber refurbished, bidrager med:
 
316 kg kulstofreduktion – du har undgået ca. denne mængde CO2-ækvivalentemissioner ved ikke at købe en ny computer. 
 
1200 kg ressourcer - så meget har du bevaret af de værdifulde kritiske mineraler og forhindret af e-affald fra bortskaffelse af en bærbar computer, ved ikke at købe en ny computer. 

190000 liter vand – så meget vand har du sparet, der ikke bliver brugt til udvinding, raffinering og produktion af en ny computer og dens komponenter.
 
0% e-affald produceret – TellusRem og vores renoveringspartnere producerer nul e-affald gennem den cirkulære genfremstillings- og renoveringsproces.

I stedet for at tære på vores ressourcer bidrager du med fem nyplantede træer. TellusRem støtter genplantningsprojekter.
 

Og vejen til en bæredygtig økonomi

Alle organisationer, der har en konto på TechSoup, kan få en særlig NGO-rabat på bærbare computere, mobiltelefoner og tablets på GREEN IT 2 YOU
 
For at få din rabat på op mod 15 % skal du bestille den i vores produktkatalog
 

Sådan gør du:

 1. Log ind på din organisations TechSoup-konto og gå til vores TellusRem produktkatalog (her kan du se nogle af de produkter, GREEN IT 2 YOU har på hylden lige nu – og hvad du kan spare ved at købe til NGO-priser)
 
 2. Læg et produkt i din indkøbskurv og bestil din adgang til rabat. Det er gratis og naturligvis uden købsforpligtigelse!
 
 3. Vent på en mail fra TechSoup. Vi giver dig adgang til TellusRems NGO-SHOP og priser, der kun gælder for godkendte NGO’er!
 
TellusRem Mobile Units, som tilbydes på GREEN IT 2 YOU, er CO2-neutrale produkter – bærbare computere, tablets og mobiltelefoner, renoveret til de højeste kvalitetsstandarder af nøje udvalgte renoveringspartnere (refurbisher partners). TellusRem bidrager med udskiftningstastaturer (Lenovo, Dell og HP). 
 
Med TellusRem Mobile Units for TechSoup NGOs får din organisation produkter af højeste kvalitet – men til væsentligt lavere priser end nyproducerede enheder.

Læs mere i TellusRems FAQ og About


Denne artikel er udarbejdet i samarbejde mellem TellusRem og TechSoup Danmark. 

X
{link_name} håndterer alle valideringer og kundesupport for TechSoup Danmark kunder. Besøg {link_name}arrow