Få støtte til dit event gennem Meet and Code Danmark

Forestil dig en verden, hvor alle unge europæiske borgere har digitale færdigheder til at forme deres egen fremtid. Meet and Code er drevet af denne vision og implementeret med den overbevisning, at forskellige grupper kan arbejde sammen.

Vi hjælper almennyttige organisationer med at organisere events om kodning og gøre Europa mere digitalt fra det lokale niveau. Med vores initiativ stræber vi efter globale forandringer og arbejder inden for rammerne af EU's Code Week og FN's verdensmål.

TechSoup Danmark er en dansk partner i Meet and Code - gennem projektet støtter vi nonprofit organisationer, der ønsker at skabe events for børn og unge, der er interesseret i kodning. I 2020 kan din almennyttige organisation modtage et bidrag på 500 Euro (ca. 3.700 DKK) til events om kodning for børn og unge. Interesseret?


Få et tilskud og afhold et event om kodning i nærheden af ​​dig!
Meet and Code har allerede støttet mere end 2.900 events rettet mod børn og unge voksne mellem 8 og 24 år. I 2020 vil Meet and Code for fjerde gang støtte nonprofit organisationer fra 35 europæiske lande og give fri og lige adgang til kodning og digital uddannelse i hele Europa.

Din nonprofit organisation kan modtage et tilskud på 500 Euro (ca. 3.700 DKK), hvis du vil afholde et event, der opfylder disse kriterier:

- Eventet sigter mod at inspirere og introducere unge mennesker i verden af ​​teknologi og kodning.
- Eventet finder sted mellem 1. september og 31. oktober 2020.
- Målgruppen er børn og unge mellem 8 og 24 år.
- Deltagelse for dem skal være gratis.

På grund af Covid-19-pandemien har Meet and Code tilpasset sin finansieringsstrategi. Ud over de grundlæggende krav ovenfor gælder følgende regler for dette år:

- Alle events skal afholdes virtuellt
- Eventet skal være mindst 90 minutter. Denne tidsramme kan udføres i en session eller kan opdeles i flere sessioner.
-Live-events skal være designet til mindst ti deltagere.

Formatet for de virtuelle begivenheder kan være:
- En live-begivenhed, f.eks. et webinar eller virtuelt kodningsværksted
- en "ikke-live begivenhed" med obligatorisk deltagerinteraktion, f.eks et massivt åbent online-kursus med live FAQ-sessioner.

Læs mere her.


Hvorfor er digitale færdigheder så vigtige?
Snart vil ni ud af ti job digitale færdigheder ifølge Europa-Kommissionens rapport om "Digital Skills Gap in Europe" 2017. Hver dag giver vores stadig mere digitale verden nye udfordringer for europæiske virksomheder og samfund. Af denne grund er det vigtigt, at unge mennesker er parate til at omfavne den digitale fremtid.

Digital uddannelse er blevet grundlaget for unge europæere til at opbygge deres fremtid i det moderne samfund. Og det er vigtigt, at de kan tilegne sig grundlæggende digitale færdigheder.

 

X
{link_name} håndterer alle valideringer og kundesupport for TechSoup Danmark kunder. Besøg {link_name}arrow