Digitale værktøjer, der hjalp civilsamfundet gennem pandemien (…og som stadig er nyttige!)


For mange mindre civilsamfundsorganisationer har pandemien været det muliges kunst. I TechSoups globale netværk har vi set mennesker rundt om i verden finde geniale måder at bruge nye værktøjer og teknikker til at opbygge kapacitet og fortsætte med at gøre en forskel for deres lokalsamfund. Teknologi har spillet – og spiller stadig – en central rolle i disse tilpasninger.

Her deler vi de fem bedste teknologitilbud fra TechSoup, som vi mener specifikt kan hjælpe civilsamfundsorganisationer med mindre driftsbudgetter;

1. Gør de daglige opgaver nemmere med Microsoft 365 Business Premium
Microsoft 365 Business Premium giver jer både en cloud-løsning til mails, opbevaring af filer etc. og Office-pakken til jeres computere. I får cloud-applikationer som Teams, OneDrive, Outlook og gode sikkerhedsfunktioner. I vores kursusportal TechSoup Courses finder du Microsoft Digital Skills Center med kurser, der kan optimere jeres brug af Office-pakken.
Læs mere om, hvordan I kommer i gang med Microsoft 365 

2. Beskyt jeres hardware med Norton
Med Norton Security Deluxe kan I beskytte op til 5 enheder – fx computere eller smartphones – mod online trusler for kun 77 kr. årligt. Har I mere end fem enheder kan I købe op til 20 pakker og beskytte op til 100 enheder.
Bestil Norton Security Deluxe 

3. Underskriv nemmere med DocuSign
Fjernarbejde har gjort underskrivning af dokumenter… udfordrende. DocuSign er løsningen. Bare send et link til den person, du har brug for en underskrift fra, og de kan let underskrive ethvert elektronisk dokument. E-signaturer lavet ved hjælp af DocuSign er lige så gyldige som dem, der er skrevet med pen og papir.
Bestil DocuSign 

4. Hold virtuelle møder på Zoom med 50 % rabat
For 368 kr. kan I via TechSoup få adgang til nedsatte priser hos Zoom. Den gratis version af Zoom tillader kun møder på 40 minutter, men andre Zoom-abonnementer fjerner denne grænse og inkluderer streaming af sociale medier, cloud-baseret optagelse af opkald og flere deltagere. Spar 50 % af omkostningerne til Zoom Pro- eller Zoom Business-licenser samt visse tilføjelser.
Læs mere om Zooms tilbud til nonprofits 

5. Rediger billeder og film med Photoshop Elements og Premiere Elements 2021
194 kr. er vores pris på Adobes desktop-programmer Photoshop Elements og Premiere Elements 2021. Brug dem fx, hvis I skal redigere billeder til jeres Facebook-profil eller hjemmeside, eller hvis I vil lægge undertekster på en film. Prisen er for begge programmer til en bruger, og licenserne er gyldige i fire år.
Bestil Photoshop Elements og Premiere Elements 2021 

 

X
{link_name} håndterer alle valideringer og kundesupport for TechSoup Danmark kunder. Besøg {link_name}arrow