TechSoup samarbejder med virksomheder, der ønsker at støtte sporten lokalt. Blandt andre Microsoft, Adobe og Google. På denne side har vi samlet et par eksempler på digitale tjenester og software, der kan være nyttigt for din forening.

Kontakt os gerne på TechSoup Danmark, hvis du har spørgsmål. 


Microsoft 365 Business: 10 gratis licenser 
Microsoft 365 Business er en samling af webtjenester, apps og styresystemer, som kan effektivisere jeres forenings arbejde. For eksempel kan du samarbejde digitalt med Microsoft Teams, opgradere dine computere til Windows 10 og downloade Office-pakker til foreningens computere.

Sådan kommer du igang med Microsoft 365 Business:
1. Registrer din forening med en nonprofit-konto hos Microsoft.
2. Tilføj licenser på din godkendte konto hos Microsoft eller lad TechSoup Danmark hjælpe.

Microsoft donerer op till 10 licenser. Har du brug for flere, kan de tilkøbes med rabat.

Læs mere om Microsoft 365 Business.
Læs mere om godkendelseskriterier hos Microsoft. 

Har du brug for at vide mere om Microsofts produkter? TechSoup Courses tilbyder online-kurser om ex. Microsoft Teams. 

Har I ikke brug for cloud-tjenester? TechSoup leverer også desktop-versioner af Office 2019. Læs mere om de forskellige versioner af Office og se, hvilken der passer bedst til din forening


Adobe Creative Cloud: Opret grafik og kommuniker visuelt
Gennem TechSoup tilbyder Adobe rabat til Creative Cloud Complete Plan, der er en samling af tjenesterne InDesign, Photoshop och Adobe Illustrator. 

Sådan kommer du igang med Adobe Creative Cloud
1. Registrer foreningen på TechSoup Danmark (har du i forvejen en konto, skal du bare logge ind).
2. Med din godkendte konto: Tilføj Adobe Creative Cloud All Apps Plan 1-Year Individual Membership – Access to Discounted Rates til din indkøbskurv.
3. Indenfor fem hverdage modtager du en mail med link til at oprette dit abonnement med rabat hos Adobe. Rabatten er 60 % første år og 40 % de følgende.

Dette tilbud gælder desværre kun nye brugere af Adobe Creative Cloud. 


Google G Suite og Google Ad Grants
Med Googles produkter til NGO'er kan din organisation f.eks. få de forretningsapps, der er tilgængelige i G Suite Basic - helt gratis. Med G Suite kan du håndtere foreningens email (med domænespecifik mailadresse), håndtere jeres dokumenter - eller I kan holde videomøder med Google Hangout. 

Med Googles tilbud til NGO'er kan du endda anvende gratis søgeordsannoncering med Ad Grants eller oprette spændende videohistorier med YouTubes Nonprofit Program.

Sådan kommer du igang med Google:
Du ansøger direkte hos Google, men skal bruge en TechSoup-konto for at kunne godkendes. Har du ikke en konto hos os, beder Google dig om at oprette en. 


Andre tilbud gennem TechSoup Danmark
Vi samarbejder med mange andre udbydere som vil støtte fodboldklubber med deres produkter. Har du f.eks. brug for antivirus-programmer? I så fald kan du se på produkterne fra Bitdefender. Vil du gerne kunne underskrive digitalt, kan du se på DocuSigns tilbud

I vores produktkatalog ser du hvilke donationspartnere, vi samarbejder med lige nu. Har du spørgsmål til nogle af produkterne? Tøv ikke med at kontakte os

X
{link_name} håndterer alle valideringer og kundesupport for TechSoup Danmark kunder. Besøg {link_name}arrow