Cloud eller desktop? Hvilke Microsoft-produkter passer til din organisation?

TechSoup samarbejder med Microsoft om tre nonprofit-programmer: Microsoft Cloud, Microsoft Softwaredonationer og Microsoft Discount. Her er en oversigt:
 
Mulighed 1: Microsoft Cloud: Office 365, Microsoft 365, Power BI osv
I dag arbejder de fleste af os i skyen eller overvejer at gøre det. Microsofts cloudtjenester, såsom Office 365, leveres via Microsoft og ikke direkte via TechSoup - men du kan stadig vælge os som forhandler af dine licenser, hvis du foretrækker det. Kontakt os for mere information. 

For at komme i gang med Cloud-licenser via Microsoft skal I registrere en konto hos Microsoft. 

Microsoft tilbyder blandt andet 10 gratis licenser til Microsoft 365 Business, som inkluderer Office-pakker til download.
 
Mulighed 2: Microsoft-softwaredonationer: Vores billigste desktop-licenser
Via dette program kan du købe server-, Office- eller Windows-licenser til din organisation mod et administrationsgebyr. For eksempel kan du opgradere din Windows Server, opgradere dine Windows-licenser eller bruge Project til projektplanlægning. Se alle produkter her. Her ser du begrænsningerne i dette program.
 
Mulighed 3: Microsoft Discount: Rabat på desktop licenser
På grund af begrænsningerne i softwaredonationsprogrammet er der organisationer, for hvem dette program ikke er nok. Microsoft Discount er til disse organisationer. I dette program er der flere licenstyper til rådighed, for eksempel flere versioner af SQL Server eller Dynamics 365. Der er ingen øvre grænse for, hvor mange licenser der kan bestilles, men du skal bestille mindst fem licenser (nogle licenser er undtaget fra denne regel). Her ser du hvilke produkter vi har til rådighed som rabatprodukter. Og her finder du oplysninger om begrænsninger i Microsoft Discount.

X
{link_name} håndterer alle valideringer og kundesupport for TechSoup Danmark kunder. Besøg {link_name}arrow