Frivilligheden i Danmark er mangfoldig og enestående. Frivilligheden har en værdi i sig selv, og frivilligt engagement er en genvinst for den enkelte. Men frivillighedens forskellige former gavner også samfundet, blandt andet ved at tilbyde støtte og hjælp til socialt udsatte og bidrage til trygge og levende lokalsamfund.

TechSoup tror på, at frivilligheden kan skabe endnu mere værdi og kvaliteten af det frivillige arbejde kan styrkes ved at tage teknologiske hjælpemidler i brug. TechSoup bidrager ved at formidle softwaredonationer og dele ny viden.

I samarbejde med blandt andre Microsoft og TechSoup Global har vi udviklet en international teknologiplatform for den frivillige sektor. Som et led i virksomhedernes ønsker om at støtte frivillige foreninger og velgørende organisationer, anvender blandt andre Microsoft og Bitdefender, TechSoup til at tilbyde donerede produkter.

Som frivillig forening eller velgørende organisation får du gavn og glæde af at have en række forskellige donationsprogrammer samlet på et sted, og samtidig kan du gøre brug af de mange tilbud om oplæring og støtte, som TechSoup og donationspartnerne tilbyder.

TechSoup Danmark er en del af TechSoup Global. TechSoup findes i en række lande i gennem et voksende netværk af partnerorganisationer, et netværk som FriSe Danmark er en del af.

TechSoup Danmark er et samarbejde mellem FriSe Danmark og Techsoup Global. Vi takker Microsoft for finansiering og støtte til den internationale platform, som TechSoup Danmark bygger på, og vi er taknemmelige for støtten fra vores donationspartnere, sponsorer og interesserede for at gøre TechSoup Danmark mulig.

X
{link_name} håndterer alle valideringer og kundesupport for TechSoup Danmark kunder. Besøg {link_name}arrow