Næsten gratis software til danske fodboldklubber

DBU samarbejder med TechSoup Danmark for at sikre, at fodboldklubber kan udruste sig med de bedste softwareprodukter – og spare penge, som kan gå til fodboldaktiviteter, materialer eller andet!

Hvem er Techsoup?
TechSoup håndterer donationer for fremtrædende softwareleverandører, som vil gøre en positiv social forskel og støtte det fællesskab, som fonde og almennyttige organisationer skaber.

TechSoup donerer – på vegne af disse leverandører - over 200 forskellige produkter, herunder Microsofts Officepakke, operativsystemer og mange andre applikationer. Se nærmere nedenfor!

Som fodboldklub lever I med al sandsynlighed op til kravene for at kunne købe software, som frivillige eller ansatte kan bruge i foreningsarbejdet, til meget reducerede priser.

Sådan gør I
Søg om godkendelse på TechSoup ved at udfylde dette korte skema. Når I er blevet godkendt, kan I logge ind og bestille de produkter, I har brug for, nøjagtig som i en normal webbutik.

TechSoup tager et administrationsgebyr på donationerne på 5-12 % af markedsværdien. Alle midlerne går til drift og videreudvikling af TechSoup, der er et non-profit projekt under foreningen Frivilligcentre og Selvhjælp Danmark i samarbejde med TechSoup Global.

De fleste af TechSoups produkter leveres som downloads fra leverandørens hjemmesider. Fx skal licenser fra Microsoft downloades via Microsofts VLSC. Læs mere.

Relevante produkter for fodboldklubber
Med Office 2016 til PC (Standard 186 kr., Professional Plus 257 kr.) eller Mac  186 kr.) kan I løse foreningens administration med kendte programmer som Word, Excel, Powerpoint og Outlook. Kombiner evt. med Office 365 E1 (gratis) for bedre samarbejde i organisationen.

Ikke opgraderet til Windows 10? Opgrader til Windows 10 Pro (96 kr.) eller få det fulde Windows 10 Pro styresystem (58 kr.*)

Beskyt jeres PC’ere eller Macs med prisbelønnet antivirus fra BitDefender. Få fx den cloud-baserede Small Office Security til 10 brugere (353 kr. årligt). Eller Norton Security Deluxe til kun 64 kr. pr. bruger.

Eller hvad med Google Apps, Google AdGrants eller YouTube Premium? Med Google til nonprofitorganisationer får I adgang til relevante betalingsprodukter fra Google – helt gratis! (bestilles via Google, men kræver godkendelse hos TechSoup).

Bestil også online langerplads fra Box eller Adobes Creative Cloud med op til 60 % rabat.

Har I brug for fx serverprogrammer, CALs eller Projects? Se den fulde liste af Microsoft-produkter.

Spørgsmål?
Kontakt gerne TechSoup for mere information om fx godkendelse eller produkter. Send en besked eller ring til os på 98 12 24 24. 

 

*Bemærk, at I modsætning til andre produkter kan dette produkt kun bestilles en gang i organisationens levetid. Op til 50 licenser pr. organisation.